CAM – systeem (Pay-per-minute)
 

Met het PayMe Cam-systeem kunt u eenvoudig webcam-diensten aanbieden op uw website. De webcammer/webcamster logt in met een flash-applicatie (geen installatie benodigd) door middel van zijn/haar gebruikersnaam en wachtwoord. De bezoeker kan hetzij rechtstreeks, hetzij via gallerie-pagina’s direct verbinden met de unieke URL van de Cammer. De bezoeker maakt connectie met de cammer via een flash-applicatie. De cammer en bezoeker kunnen elkaar zien, chatten, elkaar prive berichten sturen en (indien nodig) kan de cammer de bezoeker “bannen” uit de lopende sessie.

Voorheen kon dit bovenstaande ook via een inbelverbinding met de telefoonlijn (dialers). Sinds 1 november 2006 maken wij hier echter geen gebruik meer van. Allereerst omdat Google geen websites indexeert die gebruik maken van deze dialers. Daarnaast hebben dialers een negatief imago, met name omdat zij conflicten veroorzaken in combinatie met de meest gebruikte antivirus-software. De laatste reden is dat in de Noord-Europese landen slechts 2% van de omzet nog dialer verkeer is. In de praktijk betekent dit dat de dialer software simpelweg niet rendabel voor u is.

Door middel van onze webbased interface kunt u eenvoudig volgen hoeveel gesprekken er hebben plaatsgevonden in een willekeurig tijdsbestek.

Wij bieden u de volgende tarieven:

Omschrijving Tarieven
Kosten (excl. BTW)
   
Setup kosten account (eenmalig) € 175,00
Abonnementskosten (per maand) €   45,00
Kosten gebruik 090x-nummers (per maand)* €    0,00
   
Opbrengsten: per minuut
   
Nederland
(eindgebruikerstarief € 0,80 incl. 19% BTW)
€    0,465
België
(eindgebruikerstarief € 1,12 incl. 21% BTW)
€    0,610
Duitsland
(tijdelijk niet beschikbaar)
 
Luxemburg
(eindgebruikerstarief € 1,14 incl. 15% BTW)
€    0,550
Engeland
(eindgebruikerstarief € 1,46 incl. 17,5% BTW)
€    0,770
Spanje
(eindgebruikerstarief € 1,09 incl. 16% BTW)
€    0,520
Oostenrijk
(eindgebruikerstarief € 1,80 incl. 20% BTW)
€    0,800
Zwitserland
(eindgebruikerstarief € 1,59 incl. 7% BTW)
€    0,900
   
* Voor gebruik van een eigen 090x-nummer, bedragen de meerkosten € 75,00 per maand.

De onder opbrengsten genoemde bedragen worden vermeerderd met 19% BTW mits eigenaar in het bezit is van een Nederlands BTW-nummer.

U dient (indien niet als onderneming geregistreerd) de maandelijkse declaraties aan het einde van ieder jaar, tijdens de belastingaangifte op te nemen onder de noemer “overige inkomsten”.

De uitbetalingtarieven kunnen per direct aan verandering onderhevig zijn, indien de telecombedrijven hun beleid hieromtrent wijzigen. Wij zullen u hierover onverwijld informeren, daarbij inbegrepen de verwachtte datum van aanpassing.

De uitbetalingstarieven zijn excl. 19% BTW. U komt in aanmerking voor uitbetaling incl. BTW indien u zelf over een geldig (Nederlands) BTW-nummer beschikt. U moet de BTW dan opgeven en verrekenen op uw eigen periodieke BTW-aangifte. Indien u geen eigen BTW-nummer heeft zijn wij verplicht de BTW-afdracht voor u te doen en zal de uitbetaling exclusief BTW zijn.

De uitbetaling zal maandelijks plaatsvinden (indien het openstaande saldo groter is
dan € 25,00 excl. BTW) door middel van creditnota.

Indien u specifieke maatwensen heeft, kunnen we u hiervoor in overleg altijd een passende aanbieding doen.

* Voorbeeld van de flash-interface van de webcammer.