Faq
F.A.Q. staat voor "Frequently Asked Questions" Engels voor "veel gestelde vragen".
Hier vindt u antwoorden op veel gestelde vragen die in het verleden aan het team van PayMe zijn gesteld.

 


 
   
Algemeen
Waarom zou ik gebruikers voor mijn content laten betalen?

Uit onderzoek is gebleken dat gebruikers bereid zijn te betalen voor informatie. Uw content (tekst, beeld, geluid) of dienst is dus geld waard. Bovendien kunt u op deze wijze inkomsten genereren.


 
Hoe kan ik me aanmelden voor de diensten van PayMe?

Om u aan te melden voor PayMe dient u het aanmeld formulier hier te downloaden; Vervolgens kunt u het uitprinten en invullen. Als u alle velden heeft ingevuld kunt u het samen met een kopie van uw legitimatie of een uittreksel van het Kamer van Koop Handel register (bedrijven) naar ons faxen of per post opsturen.

Ons post adres is; Ervedo B.V.; Buys Ballotstraat 5-7; 4816 CL te Breda, u kunt het ook faxen naar +31 (0)76-5310576. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van ons.

Heeft u nog een vraag dan mag u ons altijd bellen (+31 (0)76-5319242) of e-mailen naar sales@payme.nl.


 
 
Functionaliteit
Kan ik anderen mijn content laten promoten?

Ja, PayMe biedt u alle tools waarmee u anderen voor u kunt laten werken. U kunt makkelijk nieuwe webmasters toevoegen en alle statistieken bekijken. De webmasters kunnen op hun beurt weer gebruik maken van onze statistieken op uw website of de Webmaster Monitor.


 
Welke statistieken kan PayMe mij leveren?

Statistieken worden gegenereerd per site-naam, promotors (alle gegevens per promotor), sessietijd (hoe lang er is gebeld) of per verbinding (is er met een modem of met een telefoon ingebeld). Dit alles is weer te zien per tijdseenheid (dag, week, maand, jaar en zelfs per door u opgegeven periode).


 
   
Technisch
Moet ik een eigen webserver hebben om PayMe te kunnen gebruiken?

Een eigen webserver is niet noodzakelijk; ook als uw content op een gemeenschappelijke server staat, is het mogelijk om PayMe te gebruiken. Het is echter wel belangrijk dat u van uw provider de mogelijkheid krijgt om bepaalde delen van uw site af te schermen. Bovendien moet u de rechten hebben om scripts (Perl of PHP) uit te kunnen voeren vanaf uw website. PayMe levert u alle scripts die nodig zijn om Pay Per Minute operationeel te krijgen.


 

Voor welke landen kan PayMe gebruikt worden?
Momenteel kan Payme gebruikt worden in Nederland, België, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. De rest van Europa zal zo spoedig mogelijk volgen. Per land verschilt de regelgeving over betaalde internetdiensten, en ook de tarieven zijn anders. Ook heeft niet ieder de land de mogelijkheid voor Pay Per Call (PPC).


 
   
Financieel
Wanneer wordt er uitbetaald?

Er wordt direct uitbetaald als PayMe het geld binnen heeft van de telecom operators. Dit betekent dat u gemiddeld binnen 30 dagen nadat de minuten gemaakt zijn, wordt uitbetaald.


 
   

X