Pay Per Call
 

Bij Pay-per-call diensten kunt u content beschikbaar maken voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld enkele uren) of heel gericht een enkele transactie toestaan. De betaling geschiedt door middel van een code welke telefonisch (of als alternatief per SMS door middel van het keyword XS) wordt aangevraagd.

Door middel van onze interface kunt u eenvoudig volgen hoeveel gesprekken er hebben plaatsgevonden in een willekeurig tijdsbestek.

Wij bieden u hiervoor de volgende tarieven:

Omschrijving Tarieven
Kosten (excl. BTW)
   
Setup kosten account (eenmalig) € 125,00
Abonnementskosten (per maand) €   25,00
Kosten gebruik 090x-nummers (per maand)* €    0,00
   
Opbrengsten: per gesprek
   
Nederland
(eindgebruikerstarief € 1,15 incl. 19% BTW)
€    0,700
Nederland
(eindgebruikerstarief € 1,30 incl. 19% BTW)
€    0,800
België
(eindgebruikerstarief € 1,00 incl. 21% BTW)
€    0,500
   
* Voor gebruik van een eigen 090x-nummer, bedragen de meerkosten € 75,00 per maand.

Pay Per Call is op dit moment enkel leverbaar in Nederland en België. Indien toegang tot de afgeschermde content wordt verkregen door middel van een SMS, dan gelden hiervoor de SMS Payout’s (kosten voor de bezoeker: € 1,50 incl. BTW)

De uitbetalingstarieven zijn excl. 19% BTW. U komt in aanmerking voor uitbetaling incl. BTW indien u zelf over een geldig (Nederlands) BTW-nummer beschikt. U moet de BTW dan opgeven en verrekenen op uw eigen periodieke BTW-aangifte. Indien u geen eigen BTW-nummer heeft zijn wij verplicht de BTW-afdracht voor u te doen en zal de uitbetaling exclusief BTW zijn.

U dient  (indien niet als onderneming geregistreerd) de maandelijkse declaraties aan het einde van ieder jaar, tijdens de belastingaangifte op te nemen onder de noemer “overige inkomsten”.

De uitbetalingstarieven kunnen per direct aan verandering onderhevig zijn, indien de telecombedrijven hun beleid hieromtrent wijzigen. Wij zullen u hierover onverwijld informeren, daarbij inbegrepen de verwachtte datum van aanpassing.

De uitbetaling zal maandelijks plaatsvinden (indien het openstaande saldo groter is
dan € 25,00 excl. BTW) door middel van  creditnota.

Tenslotte kunnen wij u voorzien van informatie, ondersteuning en scripts om de betaaldiensten te integreren in uw website.

Met deze informatie kunt u zelf uw installatie gereedmaken voor het betaalsysteem. Wenst u dat wij dit op uw server installeren dan rekenen we hiervoor een eenmalig bedrag van € 125,00 excl. BTW.

Indien u specifieke maatwensen heeft, kunnen we u hiervoor in overleg altijd een passende aanbieding doen. Neem hiervoor contact met ons op.


Voorbeeld van onze interface