Pay Per Minute
 

Bij Pay-per-minute diensten kunt u content beschikbaar stellen welke bereikbaar is, zolang de verbinding bestaat. Dit kon voorheen zowel met behulp van een “Plugin” dialer (een programma welke –na toestemming van de PC-gebruiker!-) uit gaat bellen naar een betaalnummer als via een normale telefoonverbinding (dit wordt “Voice” genoemd).

Vanaf 1 november 2006 maken wij geen gebruik meer van de "Plugin" dialer. Allereerst omdat Google geen websites indexeert die gebruik maken van dialer software. Daarnaast hebben dialers een negatief imago, met name omdat zij conflicten veroorzaken in combinatie met de meest gebruikte antivirus-software. De laatste reden is dat in de Noord-Europese landen slechts 2% van de omzet nog dialer verkeer is. In de praktijk betekent dit dat de dialer software simpelweg niet rendabel voor u is.

Omdat steeds meer PC-gebruikers een breedband-internet verbinding hebben en dus niet meer beschikken over een modem is er integraal de mogelijkheid om met een normale telefoonaansluiting of een mobiele telefoon een nummer te bellen. De eindgebruiker toetst een code in, welke gekoppeld wordt aan de telefoonverbinding en het IP-adres van de eindgebruiker. Zodra de verbinding wordt verbroken vervalt de toegang voor het desbetreffende IP-adres direct.

Door middel van onze webbased interface kunt u eenvoudig volgen hoeveel gesprekken er hebben plaatsgevonden in een willekeurig tijdsbestek.

Wij bieden u de volgende tarieven:

Omschrijving Tarieven
Kosten (excl. BTW)
   
Setup kosten account (eenmalig) € 125,00
Abonnementskosten (per maand) €   25,00
Kosten gebruik 090x-nummers (per maand)* €    0,00
   
Opbrengsten: per minuut
   
Nederland
(eindgebruikerstarief € 0,80 incl. 19% BTW)
€    0,465
België
(eindgebruikerstarief € 1,12 incl. 21% BTW)
€    0,610
Duitsland
(tijdelijk niet beschikbaar)
 
Luxemburg
(eindgebruikerstarief € 1,14 incl. 15% BTW)
€    0,550
Engeland
(eindgebruikerstarief € 1,46 incl. 17,5% BTW)
€    0,770
Spanje
(eindgebruikerstarief € 1,09 incl. 16% BTW)
€    0,520
Oostenrijk
(eindgebruikerstarief € 1,80 incl. 20% BTW)
€    0,800
Zwitserland
(eindgebruikerstarief € 1,59 incl. 7% BTW)
€    0,900
   
* Voor gebruik van een eigen 090x-nummer, bedragen de meerkosten € 75,00 per maand.

Met deze informatie kunt u zelf uw installatie gereedmaken voor het betaalsysteem. Wenst u dat wij dit op uw server installeren dan rekenen we hiervoor een eenmalig bedrag van € 125,00 excl. BTW.

De onder opbrengsten genoemde bedragen worden vermeerderd met 19% BTW mits eigenaar in het bezit is van een Nederlands BTW-nummer.

U dient  (indien niet als onderneming geregistreerd) de maandelijkse declaraties aan het einde van ieder jaar, tijdens de belastingaangifte op te nemen onder de noemer “overige inkomsten”.

De uitbetalingstarieven kunnen per direct aan verandering onderhevig zijn, indien de telecombedrijven hun beleid hieromtrent wijzigen. Wij zullen u hierover onverwijld informeren, daarbij inbegrepen de verwachtte datum van aanpassing.


Voorbeeld van onze interface