Producten
 

Het betalingssysteem van PayMe is gebaseerd op zowel vaste- als mobiele telefonie. De bezoeker betaalt via zijn of haar telefoonrekening voor het bezoek aan uw website. Dit gebeurt op basis van tijd (pay per minute) of op basis van gesprek (pay per call).

Het systeem kent grote voordelen.
- Het is veilig, de betaling verloopt vlekkeloos via de telefoonrekening van de bezoeker.
- Het is eenvoudig, de toegang tot uw website is met één telefoontje gerealiseerd.
- Het is snel, de betaling is binnen 10 seconden voldaan.
- U genereert direct inkomsten. De betaling is definitief en kan niet teruggedraaid worden.

Een voordeel voor de bezoekers van uw website is dat zij anoniem toegang krijgen tot de content of dienst(en) die u aanbiedt. Zij hoeven geen persoonlijke gegevens in te vullen en geen ingewikkelde betaalprocedures te doorlopen. Het enige dat zij hoeven te doen is een telefoonnummer te bellen.

PayMe kent een aantal vormen.
Hieronder volgen de verschillende varianten, voorzien van een korte toelichting.

PPM - Pay Per Minute

Bij Pay-per-minute diensten kunt u content beschikbaar stellen welke bereikbaar is, zolang de verbinding bestaat. Dit kan via een normale telefoonverbinding.

PPC - Pay Per Call

Bij Pay-per-call diensten kunt u content beschikbaar maken voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld enkele uren) of heel gericht een enkele transactie toestaan. De betaling geschiedt door middel van een code welke telefonisch (of als alternatief per SMS door middel van het keyword XS) wordt aangevraagd.

CAM Systeem (Pay Per Minute) - PPM
Met het PayMe Cam-systeem kunt u eenvoudig (zonder lastige installatie) webcam-diensten aanbieden op uw website. De webcammer/webcamster logt in met een flash-applicatie (geen installatie benodigd) door middel van zijn/haar gebruikersnaam en wachtwoord. De bezoeker kan hetzij rechtstreeks, hetzij via gallerie-pagina’s direct verbinden met de unieke URL van de Cammer.

SMS

Met SMS Diensten kunt u;
- Middels een SMS-code eenmalig toegang verlenen tot content (bv. een database).
- SMS-berichten versturen via een gateway.

SMS Premium

Met voting SMS diensten is het mogelijk bezoekers te laten stemmen (b.v. op hun favoriete kandidaat) of te laten mededingen aan een prijs (een loterij of een wedstrijd).
Bijvoorbeeld;
- Interactive voting
- Abonnementen
- "Sms en win"
- Aanbieden van chat en dating

 

 

X